lördag 4 februari 2012

myslördag

fick jobba en liten sväng igårkväll/natt. Slutade 23.30 och va hemma strax efter midnatt. Somnade inte direkt, vilket innebar att vi hade sovmorgon här idag. Hade planer på att tvätta min bil idag eftersom tvätten på Statoil varit sönder tidigare i veckan, men ack... den va fortfarande trasig :( imorgon MÅSTE vi dock tvätta den, vägrar köra in den besiktningen på måndag och dom inte ser va det är för färg på den. Troligen blir det jobb imorgon natt igen.

Tog en liten sväng förbi mormor och morfar innan för att visa att vi lever ;) Nu har vi bänkat oss i soffan för att kolla in skidskyttet på tv. Skulle gärna gått en runda idag, men troligen går vi ner till stan senare idag. Ikväll ska vi ut och äta med våra föräldrar för att sen gå på revy, ska bli kul. Extra trevligt blir det att ev träffa en bloggvän där :)

Trevlig helg på er!!

Kram

1 kommentar:

  1. Hej!!

    Hittade dig via en annan blogg... Sitter och läser och försöker hitta fler personer som går igenom samma skit som jag... Kampen om en graviditet... Då känns det ändå gott att man är fler fastän man aldrig önskar någon detta!

    Läste om läkaren ni bart hos! Fy fasen alltså, kan ju inte haft nån känsla alls! Kämpa på så kan du allt visa när ni kommer tillbaka!!


    Kram sofia

    SvaraRadera