onsdag 9 november 2011

varit ledig sen i fredags, men känner att jag inte hunnit med så mycket ändå. Så idag står det städning på schemat, ska försöka hinna med att dammsuga och torka av golvet i källaren som sambon nu är klar med. När han kommer hem blir det en sväng till tippen med golvrester och lite andra saker. Känner att det är så otroligt skönt att bli av med saker som bara står och som man ändå aldrig kommer sakna.

I helgen ska vi ha hand om grannens underbara ungar, tänkte åka till min bror en sväng med lite saker som hans pojk ska ha. Vad passar då bättre än att besöka nordens största lekland oxå då. Tur att man har ungarna med sig, då behöver man ju inte skämmas för att man leker lite. Sambon brukar tycka det är superkul! Ser verkligen fram emot helgen! Jobbar visserligen fredag kväll, tagit semester resten av helgen, det gör ju alla andra när dom har jobbarhelg, så varför ska inte jag kunna göra det??

1 kommentar:

  1. Tycker precis som du! Ibland tror man att man börjar bli tokig och att man är konstig som tar det såå hårt allting, men som sagt, man är inte ensam om dessa känslor och det känns på nåt sätt tryggt!!
    Nån gång vänder det nog oavsett vad som händer och vilken väg vi väljer att gå!
    Kram!!

    SvaraRadera